ΣΥΝΔΕΣΗ

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Η εταιρεία New Line ιδρύθηκε το 1965 και είναι η πρώτη εταιρεία που δημιούργησε ολοκληρωμένη γκάμα εξειδικευμένων καθαριστικών, τόσο για επαγγελματική όσο και για ιδιωτική χρήση.
Σήμερα, 55 χρόνια μετά το όραμά της γίνεται πραγματικότητα και περισσότερα από 70 προϊόντα της εταιρείας κατέχουν κορυφαία θέση στην αγορά, δίνοντας αξιόπιστες και ποιοτικές λύσεις.
Τα προϊόντα New Line υπάρχουν σε περισσότερα από 2.500 σημεία πώλησης στην Ελλάδα και την Κύπρο, έχοντας κερδίσει την εμπιστοσύνη και του πιο απαιτητικού καταναλωτή.
Παράγονται και συσκευάζονται στις εγκαταστάσεις μας, διασφαλίζοντας έτσι την ελεγχόμενη ποιότητά τους.
Στα πλαίσια της ασφαλούς χρήσης των προϊόντων ακολουθούμε και εφαρμόζουμε πιστά τους κανόνες ασφαλείας της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Εναρμονιζόμενοι στο πνεύμα των καιρών και τις οδηγίες της Ελληνικής και Διεθνούς νομοθεσίας, ενταχθήκαμε στο πιστοποιημένο σύστημα διαχείρισης ποιότητος ISO 9001:2015 το οποίο διασφαλίζει τη σταθερή ποιότητα των προϊόντων και των λειτουργιών της εταιρείας.
Η αποτελεσματική χρήση και η άριστη ποιότητα των προϊόντων μας, είναι αποτέλεσμα της χρήσης πρωτογενών πρώτων υλών που προμηθευόμαστε από τους μεγαλύτερους οίκους παραγωγής χημικών των Η.Π.Α και της Δυτικής Ευρώπης.
Στις μέρες μας όπου η ανάγκη για ένα καθαρότερο περιβάλλον είναι επιτακτική, έχουμε πάρει όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε τα προϊόντα μας να μην το επιβαρύνουν.
Η ερευνητική ομάδα μας η οποία αποτελείται από κορυφαίους χημικούς, βελτιώνει συνεχώς τα υπάρχοντα προϊόντα και σχεδιάζει νέα, τα οποία λείπουν από την αγορά με βάσει τις σύγχρονες ανάγκες.
H New Line ευχαριστεί όλους εσάς που δείξατε εμπιστοσύνη στα προϊόντα της, στηρίξατε την προσπάθεια και τα οράματά της, με αποτέλεσμα να καθιερωθεί στις κορυφαίες εταιρείες του χώρου.

Πιστοποιητικό ποιότητας EQA Hellas ISO 9001:2008
Η New Line σε επιβεβαίωση της ποιότητας και των προδιαγραφών της και πιστή στις οδηγίες της Ελληνικής και Διεθνούς νομοθεσίας, έχει ενταχθεί στο πιστοποιημένο σύστημα διαχείρισης ποιότητος ISO 9001:2008, το οποίο διασφαλίζει τη σταθερή ποιότητα των προϊόντων και των λειτουργιών της εταιρείας.Η συγκεκριμένη πιστοποίηση και οι απαιτήσεις της, καλύπτουν όλο το εύρος των δραστηριοτήτων ενός οργανισμού από τον σχεδιασμό και την ανάπτυξη νέων προϊόντων και υπηρεσιών, έως την εξυπηρέτηση μετά την πώληση.
Ενεργή συμμετοχή στην ανακύκλωση ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ
Η Εταιρεία μας αποδεικνύοντας την περιβαλλοντική της ευαισθησία είναι ενταγμένη από 1/1/2011 σε συλλογικό σύστημα εναλλακτικής διαχείρισης συσκευασιών, ως εκ τούτου έχει και τη νόμιμη χρήση του πράσινου σήματος, το οποίο υπάρχει σε όλες τις συσκευασίες της.Μέσα από αυτήν τη διαδικασία εξασφαλίζεται η ανακύκλωση των συσκευασιών των προϊόντων μας. Η Ανακύκλωση σήμερα αποτελεί σημαντική προτεραιότητα και υποχρέωση κάθε κοινωνίας που συμβάλλει έμπρακτα στην βελτίωση των συνθηκών της ζωής. Ειδικά στην Ευρωπαϊκή Ένωση ο στόχος είναι η ανακύκλωση να γίνει μέρος της καθημερινότητας όλων των πολιτών και κοινοτικών εταίρων. Η συμμετοχή στην ανακύκλωση είναι τρόπος ζωής με αδιαμφισβήτητα οφέλη για το περιβάλλον και απαραίτητη προϋπόθεση για τη διατήρηση της οικολογικής ισορροπίας του πλανήτη μας.

Είσοδος

Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies.

Κατάλαβα